Bu Blogda Ara

20 Temmuz 2020 Pazartesi

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bir kaç yaban hayvanından gelecek üç beş kuruşa muhtaç mı kaldı. Öyleyse Doğa sevenler seve seve o parayı ödeyerek bu hayvanları kurtarabilir.
AVLAMA SATIN AL DOĞAYA SAL.
Her gün sözde etkili bir ses ile " ihtiyaç halinde ki her işletmenin, her vatandaşın yanında Türkiye Cumhuriyeti Merkez bankası yanında" derken Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası zavallı ve tüm dünyada koruma altına alınan yaban hayvanları için ihale açıyor ve ısrarla sanki en önemli i bir iş gibi üzerine düşüyor. Bu yaban hayvanlarını Türkiye'nin her yerinde yabana kazandırmaya çalışması gereken Türkiye Cumhuriyeti Devleti ise bunlara harp açıyor. Sokakta ki çocuğun bile tahmin edebileceği gibi bu ihale bu yaban hayvanlarının soyu tükeninceye kadar devam edecektir.
Eminim bu ihale için çaba harcayan siyasiler bu av partisinde ilk sıraları alacaktır. Bu katliamı gerçekleştireceklerdir.

HAYDİ GREEN PEACE, DOĞA SEVERLER, HAYVAN SEVERLER, ŞİDDETE KARŞI OLANLAR, İÇİNDE YARADANIN YARATTIĞINA KIRINTI KADAR SEVGİ DUYANLAR. ÖDEYELİM O İHALE BEDELİNİ DE ÇOCUKLARIMIZ DOĞAL ORTAMINDA YABAN HAYVANLARINI BİR MÜDDET DAHA İZLEYEBİLSİNLER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder